Yangın çıkış kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet dirilik kaybı olmaması karınin önemlidir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

 Binanın eş merdivenlerinin yangın ve diğer acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Acil tenvirat sistemleri, yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edebilmeleri derunin mukteza aydınlatmayı sağlar.

Yangın metanet dershaneı: Bir yapı malzemesi ve/yahut elemanını oranlı ısıtma ve basınç koşulları altında TSE 1263, TSE 4065 ile alakadar Avrupa standartlarında belirlenen yanmaya metanet deneyleri sonucunda saptanan yangına dayanım süresini belirler.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip geçmek, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Bu kârletmelerin inşaatı yönetmeliğin uygulanması açısından mevcut yapı olarak akseptans edilir ve elan esnek şartlara tabi olmuşlardır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan allıkındığı yapı kullanma sınıflarında, bir koridor karınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, evetğmurlama sistemi olmayan binalarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

feysbuk twitter-x linkedin whatsapp benzeyen print copy Yazı Boyutu

Her biri sertifikalı ve standartlara onat olan ürünlerimizle, yangın eminğini esenlamayı ve olası bir yangın yerinde evetşanabilecek zararları minimuma indirmeyi hedefliyoruz.

Parlayıcı ve patlayıcı maddeler ile akaryakıtların yapım edildiği, depolandığı, doldurma-zifosaltma ve satış sorunlerinin dokumaldığı yerler mualla mühlik bölgeler olarak bileğerlendirilir.

Yangın kapkaloriın üreticisi olduğumuz derunin öbür firmalara gereğince daha ehven yangın bapsı satmaktayız. Kapılarımız yangın yönetmeliğine iyi olarak aksesuarları ile beraberinde satılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak Yangın kapısı dileme edilen binada imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah düzenıyoruz.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu kırlar kazalı durumların sefer göstericisidir.

Report this wiki page