Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir temellık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Projeye en münasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı esaslı rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

İçeriden autarı rast itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cihetının çıplak olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Dairesel dizayn, kıç izini en aza indirirken müsmir dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar dâhilin tatbik bir intihap haline getirir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Yangın Kapısı düzenırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan müstacel hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tüm kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya malik olması gerekir. Bu mekanizma, bapnın yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar. Kapanma mekanizması, kapının eminğini ve etkinliğini fazlalıkrır.

Görmüş olacaksınız ki bu derece etkili kaliteli yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir gestalt çabucak insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya doğruca açılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın Yangın kapısı istanbul çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını esenlar.

ve kontrolleri gestaltlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son merhale nazarıitibar edilmektedir. Medyaya yansıtaç ve yangın kapısı nedenli gönül zayiatının olması bu mevzuya ne ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page